T: +32 11 301 380
Volg ons:

Onze specialiteiten en werkzaamheden

Specialist in seriematige machinale hout en metaalbewerking - private label producten - professionele wellness en spa projecten

Eigen logisitiek

Met onze eigen chaffeurs en vrachtwagens - bestelwagens verzorgen we de logistiek, snel en adequaat...


Design Team

Door te streven naar de juiste balans tussen functionaliteit, design en produceerbaarheid kunnen wij zelfs de meest complexe vraagstukken beantwoorden. Samenwerking is onze kracht. We focussen ons op de ontwikkeling van producten die een meerwaarde bieden aan de eindgebruiker en uw bedrijf.


Van groot project tot individueel product

Van product tot compleet project - om alles tot een goed einde te brengen met de gewenste resultaten, is het van belang om bij aanvang van het project duidelijke uitgangspunten te formuleren. Het is tevens noodzakelijk om het ontwerpproces te structureren en de vinger aan de pols te houden.


3D voorbeelden

“Een foto zegt meer dan 1000 woorden” is misschien een cliché, of een “waarheid als een koe”. Alle clichés en gezegden veranderen echter niets aan het feit dat de mens zeer visueel is ingesteld. Een 3D voorbeeld brengt uw product of project tot leven.


Webspecialisten

Om uw product of project op een juiste manier in de markt te zetten is ook de juiste internet marketing of E-commerce noodzakelijk. Onze specialisten kunnen u hiermee adviseren en begeleiden.


Doelgerichte marketing

Voor een goede marktbewerking is communicatie met de consument onmisbaar. Communicatie- of promotiebeleid kan onder anderen bestaan uit reclame, publiciteit, public relations, sponsoring, persoonlijke verkoop, direct marketing en sales promotion. Wij kunnen u adviseren in de juiste product keuze voor uw private label.


Search

Laatste projekten

Quote

Het juiste product - op de juiste tijd - voor de juiste prijs - dat is de weg naar het succes

Koen Heeren
CEO - Directeur Alpha Industries AWT BVBA.

Meld u aan!

Ontang de Alpha Industries nieuwsbrief...

Contact gegevens
  • Adres: Alpha Industries AWT BVBA | Stadsheide 27 - 3500
    Hasselt - België
  • Telefoon: +32 11 301 380
  • Email: info@alpha-industries.eu
  • Monday - Friday: 8:00 am - 17:00 pm
    Saturday - Sunday: Closed
Laat een boodschap achter

© 2015. Alpha Industries AWT BVBA - All rights reserved.